Webdesign

Een website die conversie oplevert

Met optimale vindbaarheid in Google

Je kunt overal een mooie website laten maken. Maar je wilt ook dat je nieuwe site klanten oplevert. De websites die wij maken zijn gericht op conversie! Het design ziet er niet alleen modern en aansprekend uit, maar zorgt er ook voor dat websitebezoekers overgaan tot conversie. Gedurende het gehele traject adviseren wij op het gebied van SEO, zodat je er zeker van bent dat jouw website goed geoptimaliseerd is voor Google. Daarnaast is deze gemakkelijk zelf te beheren en in de toekomst makkelijk uit te breiden. Zo kun je je website mee laten groeien met het succes van jouw business.

Professioneel design

Je website is jouw online visitekaartje. Gestoken in een uitnodigend en modern design.

Ingericht op conversie

Alleen een mooi design levert niet per definitie klanten op. Wij richten je nieuwe website ook in op conversie!

Geoptimaliseerd voor SEO

Wij zorgen ervoor dat je website is geoptimaliseerd voor Google, voor optimale vindbaarheid.

Resultaatgerichte website

Makkelijk uit te breiden en zelf te onderhouden

Hoe ziet zo’n traject van webdevelopment eruit? Dat begint met het samen bespreken van jouw doelen. Wat heeft de website nodig om de doelgroep op de beste manier aan te spreken? Op basis daarvan leggen we je huidige website en online activiteiten onder de loep en maken een plan van aanpak. Van daaruit wordt het design gemaakt. Met onze multidisciplinaire aanpak creëren we niet alleen een tof design, maar ook een website die écht klanten oplevert. Zo analyseren we op welke doelgroep je je het beste kunt richten, waar kansen liggen voor de vindbaarheid in Google en we bekijken ook wat andere bedrijven doen in jouw markt en sector. In combinatie met je eigen wensen komt er een website te staan die jou trots maakt en een continue stroom van leads en klanten oplevert.

De websites die we ontwikkelen, zetten we op in het gebruiksvriendelijke platform WordPress. Na een korte training van ons weet je precies hoe je webpagina’s maakt en wijzigt en ook hoe je blogs opzet. Heb je in de toekomst aanpassingen voor het design van je website? Ook dat is mogelijk! Je zit bij ons niet vast aan een template, waardoor we de site makkelijk kunnen uitbreiden.

Vragen of wil je meer weten?

Daag ons uit!