Retargeting

Meer conversie uit je campagnes

Benader opnieuw je websitebezoekers

Sommige websitebezoekers hebben net wat meer overtuiging nodig. Heb je als ondernemer te maken met websitebezoekers die jouw website of webshop zonder het uitvoeren van een actie weer verlaten? Met retargeting trek je twijfelende potentiële klanten over de streep. Je herinnert twijfelende bezoekers nogmaals aan je producten en/of diensten, door dit wederom bij hen onder de aandacht te brengen door middel van advertenties. Retargeting zorgt er zo voor dat de bezoeker nog een keer terugkeert naar jouw webshop of website om alsnog een aankoop te doen.

Retargeting is een effectieve methode om twijfelaars alsnog naar je website te krijgen en ze over te halen tot het ondernemen van een actie. Als retargeting specialist helpen we u graag bij het opzetten en onderhouden van een effectieve retargeting campagne.

Onze retargeting diensten

Standaard retargeting

Via verschillende kanalen kunnen we retargeting inzetten om bezoekers opnieuw te benaderen.

Dynamische retargeting

Dynamische retargeting gaat een stap verder. Pas je boodschap aan aan de context van de bezoeker.

Video retargeting op YouTube

Met video retargeting YouTube-gebruikers benaderen die eerder je website hebben bezocht.

Trek twijfelaars over de streep

Daarom kiezen ondernemers voor remarketing!

Met retargeting benader je websitebezoekers voor een tweede keer met advertenties. Dynamische advertenties maken het mogelijk om die producten en/of diensten te dienen die de bezoeker eerder op je website heeft bekeken, maar niet heeft aangeschaft. Denk bijvoorbeeld aan een pre-roll video op YouTube waarmee u een specifiek product nogmaals onder de aandacht brengt. Als de klant terugklikt naar uw website, is de kans groot dat deze alsnog tot aankoop overgaat.

Vragen of wil je meer weten?

Daag ons uit!